Home » Kennismaking

Kennismaking

Mijn naam:

Helen  , vrouw van boven de 60,Vitaal met een behoorlijke staat van dienst..Staat Positief in het leven , bezit een jonge geest , en overwint alle tegenslagen in het

leven. Ik ben getrouwd geweest heb 2 volwassen kinderen 5 kleinkinderen,en sinds ongeveer 9 jaar GAY(Lesbish)

Na een paar gebroken relatie's zit ik sinds 5 jaar in een gelukkige Liefdevolle relatie met mijn verloofde.

Ik ben een gezegend gelukkig mens ondanks de vele tegenslagen,teleurstellingen enz.die ik gedurende mijn leven heb meegemaakt sta ik nog steeds recht overeind en positief in het leven.

Omdat deze BLOG over het Gay zijn gaat zal ik over mijn transformer beginnen:

Mijn Verhaal

Ik wil er ook meteen bij vermelden dat de bedoeling hiervan is

1: Awareness

2:Feedback

3: Je eigen verhaal hier droppen

4: Problemen en acceptatie  aangeven

5: Vragen stellen

6:Positieve Kritiek leveren

Aangezien het over mijn GAY-zijn gaat ,zal ik het niet over mijn leven als Hetero hebben,Dat is geweest.Punt Uit...

Het moet wel gezegd worden dat ik never nooit een dubbel leven/bestaan heb geleid,ik was 100% Hetero net zoals ik nu 100% Gay ben

Het was in het jaar 2010 toen ik naar Suriname vertrok na een onsmakelijke einde van de relatie met mijn man.

Ik was single, en  fantaseerde al enige tijd over vrouwen, ik heb vrouwen al altijd bewonderd, zonder dubbele gedachten , mijn mind was nog niet daarop gericht.

Om een lang verhaal kort te maken, ik werd versierd door een vrouw, en ging erin mee omdat ik het heel graag wilde proberen.

Het beviel heel goed en ik voelde me meteen thuis, ik kreeg het gevoel van "DIT IS HET" moest ik misschien altijd al zo zijn, want ik had er helemaal geen moeite mee en wilde gewoon niks anders...En vanaf dat moment was ik de "Stud"

Hiermee wil ik ook het stigma verbreken van sommige mensen,die beweren dat je zo geboren moet zijn, het gebeurt vaak genoeg dat mensen op latere leeftijd opeens zichzelf ontdekken..het heeft er misschien onbewust altijd gesluimerd en komt er dan een dag uit zichzelf naar buiten.Anderen onderdrukken die gevoelens om verschillende redenen.

Ik heb altijd al willen schrijven , heb ook altijd geschreven ,gedichten , korte kinderverhaaltjes enz in familiekring.heb mijn droom om ooit een boek te schrijven nooit waargemaakt , dus  met een eigen Blog beginnen leek mij interessant , er zijn tal van redenen waarom ??? wat de doorslag gaf was een recent geval van zelfmoord van een jongeman die in de bloei van zijn leven stond , maar niet werd geaccepteerd door de maatschappij , enkel en alleen omdat hij GAY was..R.I.P.

Ik heb hem persoonlijk niet gekend , het is het zoveelste geval/incident , maar het heeft me aangegrepen...STOP discriminatie 

Mijn verhaal heb ik nu in vogelvlucht verteld ter kennismaking , maar er is nog zoveel meer in mijn leven gebeurt vanaf mijn transform..

En dat wil ik graag met jullie delen, hoe je het ervaart, de verkeerde keuzes die je maakt enz..enz

Dat zal ik allemaal in delen vertellen, en kijk ik ook uit naar jullie verhalen en ervaringen in het leven..

Op de volgende pagina's gaan we dan over op meer serieuze zaken..

Alvast Welkom op mijn Blog en hopelijk maken we er iets moois van en blijven jullie lezen en genieten en bovenal reageren.

Welkom                                                                                                     BFL