Home » Wij Anderen/Mijn verhaal

 Beste lezers en natuurlijk schrijvers

In de volgende colom ga ik beginnen met mijn verhaal en daarna regelmatig een vervolg en Update.

Ik hoop dat er van mijn lezers ook verhalen komen en iedeén

We kunnen vertellen over de Relatie

Hoe de verhouding is in huis

Over Jaloezie

Over taakverdeling 

Over wie de broek aan heeft in huis

En ga zo maar door.

Ik zal beginnen met mijn verhaal

Deel 1

Ik heb bij mijn kennismaking al verteld, hoe mijn kennismaking met het lesbische leven is begonnen.

Nou mijn 1ste relatie was voor mij een openbaring en natuurlijk ontgroening.

Maar zoals ik al vertelde het beviel me volkomen en ik voelde me thuis en lekker in mijn vel.

Het ging zelf zo goed dat ik als vanzelfsprekend de rol nam van stud, ik had de broek in huis en gedroeg me ook zo.

Mijn naaste familie en ook mijn kinderen werden op de hoogte gebracht en die hadden er helemaal geen moeite mee..Dus Happy me.

Ik ben ook niet de enige in de familiekring, dus het was dus ook geen grote schok  voor de meeste, er zullen wel mensen zijn die raar gekeken zullen hebben en zich zeker afvroegen wat mij scheelde, maar ik heb me nooit verantwoordelijk gevoeld voor hun gedrag, ik was gelukkig en dat telde.

Ik voelde me helemaal lekker in mijn vel, kon me eindelijk kleden zoals ik wilde namelijk het liefs in spijkerbroek met shirt of hemd, hoefde niet te forceren met knellende muiltjes, kon heerlijk genieten van gympen en instappers..Niet dat ik mezelf wilde bewijzen , maar ik heb me altijd Stoer gekleed omdat ik me zoveel keren lekkerder voelde in die kleding, dus ik was gewoon mezelf  ik heb niks aan mezelf veranderd , dan gewoon mezelf zijn, ik was thuis...mijn haar plat knippen was altijd al mijn passie geweest, dus je begrijpt hoe heerlijk ik mijn leven toen vond..

Wat de liefde betreft heb ik de nodige teleurstellingen gehad, dat hoort erbij , je maakt verkeerde keuzes, en leert ervan.  

Het was nu een ander soort liefdes leven, waar in je stapt , dus ook hier moest ik van leren, Ik heb te maken gehad met ziekelijke jaloerse vriendin, met vriendinnen die alleen maar op geld uit waren , anderen die zich voor deden als 100% lesbisch en intussen gewoon op mannen vielen . daar leer je dus allemaal van .Het lijkt als of je weer helemaal jong bent en voor het eerst begint te daten en moet dealen met teleurstellingen en de harde leerschool.

Ik ga morgen verder met mijn verhaal......

volgende pagina                                                           Deel 2